Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Green Hills Lovarda

2010.10.28

A riválisok

 

Roxy, Diane és Vicky a Green Hills-i lovasiskolába jár lovagolni. Jó barátok, akik imádják a lovaikat, büszkék a lovardájukra, s tűzbe mennének a másikért. Vidáman és felhőtlenül telnek napjaik, egészen addig, míg egy szép napon be nem toppan Katherine. Az új lány nemcsak hogy beképzelt, de még Sebastiant is le akarja csapni Roxy kezéről. Roxy úgy dönt, ideje megleckéztetni a betolakodót – ám a végkifejlet még őt is meglepi…

 

A bajkeverő

 

Christi, Kelly, Julia és Thomas jó barátok, és valamennyien a Green Hills lovardában dolgoznak. Amikor új vendég érkezik a lovarda mellett működő panzióba, egyikük sem sejti, hogy ezzel fenekestől felfordul az életük. Robert, az új fiú olyannyira megsértődik egy tréfán, hogy bosszút esküszik: Thomasnak meg kell lakolnia, amiért megszégyenítette őt a lányok előtt. Hozzá is lát remekül kidolgozott tervéhez, ám számításaiba hiba csúszik…

 

Száncsengő és kalamajka

 

Vicky a szüleivel és a húgával síelni indul a téli szünetben. Nincs elragadtatva a családi programtól, hiszen ez azt jelenti, hogy egy ideig nem láthatja a barátait és nem lehet a Green Hills lovardában. Öröm azonban az ürömben, hogy lovak a sípálya közelében is vannak és új ismerőse, Henry jóvoltából megtanulhatja, hogyan kell lovas szánt hajtani. Vicky attól is jobb kedvre derül kissé, hogy a színen feltűnik egy helyes srác – egyetlen aprócska szépséghibája van csak: az undok barátnője. Vicky számára azonban nincs vesztett ügy, mindent megold, és  szabadidejében még életeket is ment…

 

A csikó

 

A Green Hills lovarda szomszédságába új lakó költözik. Mr. Hopper bemutatkozó látogatást tesz, ám nem túl udvarias. Bár öregúr is lótenyésztésre adta a fejét, az ő istállójában nem alakulnak jól a dolgok, s amikor meglátja Főnixet, Kristi kedvenc kiscsikóját, elfogja az irigység és egy terv kezd formálódni a fejében. Kristi minden percét a csikóval tölti, de még ő sem jön rá azonnal, mi az oka annak, hogy Főnix és a mamája egyszerre különösen kezd el viselkedni. Kristi és barátai nyomozásba kezdenek.

 

Mindenki egyért

 

Helen és barátai lovaglás során egy eldugott farmra bukkannak, s a társaság véletlenül szemtanúja lesz, amint a gazda bántalmazza a lovát. A fiatalokat mélységesen felháborítják a látottak, és természetesen tenni szeretnének valamit az állat megmentéséért. A felnőttektől kérnek segítséget, ám egyedül csak Helen újságíró nagynénjének közbenjárásában bízhatnak. Össze kell hát fogniuk, hogy pénzt kerítsenek az orvosi ellátásra, és egy istállót, ahol Liget boldogan élhet.

 

Újrakezdés

 

Jane-t még mindig bűntudat gyötri, amiért a lova elpusztult egy régi lovasbalesetben. Az édesapja állatorvosként most Green Hillsben kap állást, s az egész családnak költöznie kell. Hiába fogadják kedvesen a Green Hills-i fiatalok, Jane nem akar barátkozni sem velük, sem a lovakkal. Egy újabb baleset azonban rákényszeríti a lányt, hogy végre szembenézzen a múltjával, s felismerje, hogy az életnek mennie kell tovább…

 

Az őszi szünet

Kate és Helen egy időre elbúcsúznak Green Hillstől. Mindentől távol, egy lovastanyán töltik az őszi szünetet, fenn a hegyekben. Két szobatársuk azonban korántsem olyan lelkes, mint ők. A lovaknál sokkal jobban érdekli őket, hogyan tudnának elszökni egy koncertre. Az éjszaka kellős közepén, a sötét erdőn keresztül indulnak útnak lovaikkal a város felé.

 

Az őzgida

A Green Hills-i lányok elhagyott őzgidát találnak a hóban, Mr. Hopper földjén. A lányok attól tartanak, hogy szomszédjuk elgázolta a gida anyját, ezért úgy határoznak, megmentik a kis árvát. Másnap visszamerészkednek Mr. Hopper erdejébe, hátha ráakadnak az őzikére, ám gida helyett felállított vadcsapdákra bukkannak!

 

Pillangó

Betty a Green Hills-i istállóban tartja a lovát, Pillangót. Kate és Helen jól tudja, barátnőjük mennyire szereti a lovát, és bármire képes lenne érte. Ezért hát nem értik, mi történhetett, amikor egy nap hasztalan várják a lányt a lovardába. Hiába faggatják, Betty nem árul el nekik semmit, pedig látszólag segítségre volna szüksége. A barátnők összefognak, és kiderítik Betty titkát.

 

A forgatás

 

A Green Hills-i fiatalokat egy westernfilm forgatására hívják. Természetesen szívesen vállalkoznak a feladatra - Shara kivételével. Ő komolyan edz a közelgő bajnokságra, a lova azonban valamiért nem képes jól teljesíteni. Thomas lova is megmakacsolja magát a forgatáson, s annyi galibát okoz, hogy már-már lehetetlenné teszi a munkát. nem értik, mi történhetett az egyépként kiegyensúlyozott álattal, aki egy este elszökik a karámból. Thomasék a mén keresésére indulnak. 

 
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Május / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 717846
Hónap: 7528
Nap: 273