Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Humleby-sorozat

2010.10.28

Szent Iván-éji álom

 

Sofie csalódottan veszi tudomásul, hogy családja tíz év után Londonból visszaköltözik Svédországba. A nyüzsgő nagyvárosi életet a vidék csendje váltja fel, és Sofie, aki világéletében félt a lovaktól, döbbenten tapasztalja, hogy ebben a kis faluban több ló él, mint ember.

 

Barátság mindörökre?

A Lindquist család tíz év londoni tartózkodás után visszaköltözik Svédországba. Sofie-nak nem hiányzik a nagyváros, csupán Jojo, a barátnője. Miért nem válaszol a leveleire? Talán azért, mert Sofie időközben megkedvelte a lovakat? Lehet, hogy Sofie-nak választania kell Villám és a barátnője között?

 

Barát a bajban

Sofie nem érzi jól magát az új osztálytársak között, s a rosszullét kerülgeti, ha csak a sulira gondol. Ám az istállóban sem mennek jól a dolgok: kedvenc lova, Villám lesántul, ráadásul történik még valami, s Sofie egyszerre azon kapja magát, hogy két újabb lóról is gondoskodnia kell.

 

Villám gazdát cserél

Beköszöntött az ősz, de Sofie szabadideje nagy részét továbbra is a lovak között tölti. Boldogsága felhőtlen lenne, ha kedvence, Villám nem bajlódna sérüléssel. Egy szép napon telefonbeszélgetés fültanúja lesz, s a hallottak egyre csak ott motoszkálnak a fejében. Szörnyű aggodalom keríti hatalmába, amelytől nem tud szabadulni. Mi lesz Villámmal…?

 

 

Garázdák az istállóban

 

Végre elérkezett a karácsonyi szünet! Sofie régi barátnője, Jojo Svédországba látogat, hogy együtt töltsék a karácsonyt. Már a programjuk is megvan: vásárolni mennek, meg kávézókba, éjszakánként pedig elmesélik egymásnak a titkaikat. Sofie azt jó előre elhatározta, hogy jobban megismerteti Jojót a lovakkal - márpedig Humlebyben rengeteg ló van!
Sofie szokatlanul boldognak és elégedettnek érzi magát. De azután néhány kellemetlen esemény arra kényszeríti a lányokat, hogy módosítsák a terveiket..

 
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 743204
Hónap: 4605
Nap: 162